1. toukokuuta 2017

Blogi perustettu!

Päätimme perustaa mökkiaiheisen blogin omaksi ja muiden iloksi. Olemme kolmekymppinen pariskunta, joka on muutama viikko sitten saanut mökkipalstan ja siihen kuuluvat vanhat rakennukset ennakkoperintönä vanhemmiltani.Tämän blogin on tarkoitus kertoa mökkeilystä ja siihen liittyvistä aiheista siten kuin me ne koemme. Teemoja ovat näillä näkymin ainakin mökin sukupolvenvaihdos, erilaiset rakenteluprojektit, ruoanlaitto mökkiolosuhteissa ja ympäröivästä luonnosta nauttiminen. Jää nähtäväksi, millaiseksi blogi todellisuudessa muodostuu.

Mökkipaikkamme sijaitsee järven rannalla Heinolassa, Päijät-Hämeen maakunnassa. Samalla alueella on myös muita sukulaisteni mökkejä, joten olemme mökkinaapurustossamme kohtuullisen tutussa seurassa. Itse asumme Helsingissä, reilun parin tunnin ajomatkan päässä mökiltä. Remontointi- tai rakennuskokemusta meillä ei aiemmalta ole, mutta jonkinlaista maalaisjärkeä nyt kuitenkin. Itse olen asunut elämäni kerrostaloissa, mutta vaimoni Taru on sentään viettänyt lapsuutensa omakotitalossa. Mökkeilyä olemme harjoittaneet vanhempiemme kanssa.

Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on ensin saada vanha, pari vuotta tyhjillään ollut mökki ympäristöineen asumiskuntoon ja vähän myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti rakentaa uusi nykyaikainen mökki. Ensimmäinen kesä mennee uuteen, mökinomistajan asemaan totutellessa ja taloksi asettuessa. Tähän mennessä olemme lahjakirjojen allekirjoituksen jälkeen käyneet mökillämme vain kerran tekemässä yleissilmäyksen paikkoihin, joten mökkielämän rakentamisessa olemme vasta ottamassa ensi askeleita. Jostain on aina aloitettava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti